Historie

Het was op 22 januari 1964 dat Geurt Snetselaar ( een van de Twee Gebroeders van Venlo ) besloot een vennootschap op te richten waar aan te kopen Onroerend Goed in Venlo zou worden ondergebracht.

Het eerste  pand dat werd aangekocht werd op 8 april 1965 op naam van de vennootschap gezet door Notaris Seelen uit Venlo. Het pand waar het om ging was Steenstraat 4-6 te Venlo en tot op de dag van vandaag is het ons bezit. Momenteel wordt dit pand uitgebaat  door de familie van Lier met  “Burgers & Beer” formule.

In de jaren daarna zijn veel panden in Venlo voor korte of langere tijd onderdeel geweest van de portefeuille.

De Twee Gebroeders als Supermarkt is in de jaren daarna gegroeid en met die groei nam ook de beleggingsportefeuille toe.

Nu kunnen wij stellen dat er een  Onroerend Goed portefeuille van formaat is opgebouwd in de Binnenstad van Venlo. De nadruk ligt duidelijk op winkels met en zonder bovenwoningen.

Eind 2014 heeft de familie Snetselaar haar aandelen van zowel de Supermarkt als de Onroerend Goed portefeuille verkocht aan een aantal beleggers onder de vlag van de Ivy-Group uit Amsterdam.

De naam is gewijzigd in VENLO ONROEREND GOED BEHEER b.v. en de vennootschap houdt kantoor in een van haar eigen panden aan de Picardie in Venlo.

De keus om in “hertje Stad“ kantoor te houden toont de wil van de nieuwe eigenaren om in de traditie van de familie Snetselaar de betrokkenheid bij Venlo in al haar facetten vorm te geven.

Deze website geeft naast een overzicht van de panden ook onze huurders de mogelijkheid om “Online” met ons te communiceren.

Edit this post